Dostava i plaćanje

NAČIN PLAĆANJA

Web prodavnica LOVELY.RS je u vlasništvu pravnog lica Lovely 011, sa sedištem na adresi Gandijeva148a, Beograd, PIB 108465899, MB 63471313.

SVA PITANJA VEZANA ZA KUPOVINU NA DALJINU regulišemo u skladu za ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) i primena pomenutog Zakona ima prirotitet u odnosu na uslove korišćenja web sajta i uslove kupovine navedene na stranici  lovelynaocare.rs.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa poručene robe i cene isporuke kod dostave pošiljke. Plaćanje se vrši u kešu na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku.  .

Lično preuzimanje poručenih artikala nije moguće za porudžbine unete na sajtu. 

Za kupce iz Beograda, postoji mogućnost da željene artikle vide i kupe u našem maloprodajnom objektu na adresi LOVELY BUTIK, Gandijeva 148a, lokal 33, Novi Beograd

 

NAČIN PORUČIVANJA

1. Putem internet prodavnice

2. Putem društvenih mreža Instagram i Facebook

NARUČIVANJE PUTEM SAJTA

Naše artikle najlakše i najbrže možete poručiti putem naših sajtova. Za detalje i uputstva pročitajte tekst ispod.

NARUČIVANJE PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Naše artikle možete osim na sajtu poručiti i putem  lovely.naocare profila na Instagramu ili slanjem slika proizvoda koje želite da poručite i podataka za slanje na viber ili whatsapp.

DOSTAVA

Dostavu poručenih artikala u Srbiji obavljamo u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS po zvaničnom post express cenovniku. Cena dostave nije uračunata u cenu proizvoda već se naknadno obračunava.

Kurirska služba dostavlja pakete u roku od 1-3 radna dana. Većina mesta ima isporuku narednog radnog dana od dana slanja, pojedina manja mesta imaju odloženo uručenje. Preciznije informacije vezano za dostavu za vaše mesto možete dobiti na broj telefona call centra kurirske službe. 

Broj call centra POST EXPRESS kurirske službe je 011 3607 607.

DOSTAVA NA SEVERNO KOSOVO

Pakete dostavljamo i na Severno Kosovo i to sa kurirskom službom Post Express.  Porudžbine do 2000 dinara plaćaju se pouzećem, za iznose preko 2000 dinara pakete šaljemo nakon uplate na račun. 

DOSTAVA ZA INOSTRANSTVO

Dostava za inostranstvo na žalost trenutno nije moguća.

Uživajte u kupovini!

Vaš LOVELY 

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaVrati se na Shop